fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Părul uscat este de obicei rezultatul preocupării noastre excesive de aranjarea lui: ne chinuim părul cu propriile mâini, încercând să-i conferim frumusețe. Cum să recâștigi forța, strălucirea și sănătatea buclelor tale? Seria Repair de la Tassel Professional a fost creată special pentru a repara, a restructura și a hidrata părul deteriorat. 

👉 Șamponul cu proteine și bio-nutrienți pătrund ușor și se integrează rapid în structura capilară a părului, rezultând întărirea, creșterea strălucirii și volumului acestuia. 

👉 Masca, bogată în colagen și extract de rădăcină de lopată, elimină electricitatea statică, hrănește, hidratează, repară și condiționează părul, onferindu-i o blândețe și strălucire.

Îngrijiți-vă de sănătatea părului dvs. împreună cu Loial, în special acum, când există o reducere de 10% la seria Repair! 

Cu înregistrarea în aplicația UDS, veți primi bonusuri suplimentare!