fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Părul tău are un aspect uscat și deteriorat? Ți-ai dori să-i oferi o „pastilă” magică care-l revitaliza și regenera? Atunci cu siguranță produsele din seria Argan de la Trinity sunt pentru tine! 🌿

💡 Ce este atât de special în această serie? Uleiul de argan contribuie la o refacere profundă a vârfurilor subțiri, fragile și despicate, face structura părului mătăsoasă, vindecă scalpul, activează producția de colagen și elastină în celule, redă elasticitatea și forța părului deteriorat.

💥Începeți cu șamponul care va reface părul subțire și va hidrata scalpul, apoi aplicați masca pentru a oferi părului elasticitate și flexibilitate, iar pentru un aspect sănătos, strălucitor și neted, finalizați cu aplicarea elixirului. Și pentru îngrijirea zilnică, protecție și hrănire a vârfurilor despicate, eliminarea efectului de păr rebele, refacerea volumului, structurii, densității etc., NU UITAȚI de spray-ul de refacere 12 în 1!

Utilizați produsele din această serie și părul vostru va arăta întotdeauna sănătos și îngrijit!

Și acum le puteți achiziționa cu o reducere de 10%!

🚀 Este timpul să redescoperiți frumusețea părului vostru! Accesați link-urile și bucurați-vă de un păr sănătos. Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată, nu ratați această șansă!

🌐 https://urlz.fr/nGLX   

🌐 https://urlz.fr/nGLJ 

🌐 https://urlz.fr/nGLT 

🌐 https://urlz.fr/nRuB