fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Ceriotti este lider în tehnologia modernă. Trio-ul de Campioni de la Ceriotti: Ci Plus, DJ, Super UltraLight - puternic, fierbinte, stilat, realizat din noul plastic super-DURABLE, au un flux de aer incredibil de puternic, care va permite sa petreceti mai putin timp la coafat, sunt rezistenti la orice mecanica. stres, ceea ce înseamnă că se vor potrivi atât pentru coafuri de seară, cât și pentru coafarea părului lung!

Ceriotti este unul dintre liderii europeni și este cunoscut pentru inovațiile sale! În portofoliul său se află cei mai puternici Campioni, și uscătorul de frizer Jupiter cu o temperatură scăzută pentru a nu arde fața, și uscătorul de păr ionizat Mio delicat și blând și binecunoscutul modest „cal de bătaie” Idol și altele „ frumuseti"!

Vizitează unul dintre magazinele noastre Loial și alege uscătorul de păr Ceriotti potrivit pentru tine!