fbpx
0
https://loial.md/ /ro/cart/view /ro/component/jshopping/product/view?Itemid=0 /ro/cart/delete https://loial.md/components/com_jshopping/files/img_products 0 MDL ✔ Product in cart Product added to cart Go to cart Remove Products: Sum total Do not set additional parameters

Intră în lumea uimitoare a periilor de păr ECO de la Eurostil, care vor răsfăța buclele tale! Aceste perii au un design unic, creat pentru a oferi confort și eficiență maximă. Perii moi și flexibile descurcă nodurile cu grijă și reduc riscul de deteriorare a părului. Datorită materialelor și construcției inovatoare, ele conferă părului o textură catifelată și netezesc firele, reducând la minim electricitatea statică.

Indiferent dacă alegi o perie ovală pentru coafat sau dorești să descurci părul lung cu o perie pătrată, Eurostil garantează rezultate excelente. Ele au fost concepute pentru a îmbunătăți circulația sângelui în scalp, stimulând creșterea părului și menținându-l sănătos!

Fiecare periaj va deveni o procedură plăcută, care nu doar îți va permite să-ți faci o coafură stilată, ci și să ai grijă de sănătatea părului tău!